Wilt u een rouwboeket bestellen? Op Afscheid met Bloemen vindt u een prachtige collectie van de meest bijzondere rouwboeketten en troostboeketten. Deze boeketten worden samengesteld door gerenommeerde bloemist-detaillisten. Ze zijn gespecialiseerd in het samenstellen van afscheidsboeketten en bloemstukken. Als u een boeket bij ons bestelt, bent u er dan ook zeker van dat het aan uw wensen of aan die van uw overleden dierbare voldoet.

Een schitterende collectie rouwboeketten

U kunt een rouwboeket bestellen dat bestaat uit bijzondere, verse bloemen van het seizoen. Wij bieden een schitterende collectie rouwboeketten. Zo is er bijvoorbeeld het troostboeket Lief, dat bestaat uit bloemen met zachte kleuren. Of het boeket Roos met prachtige rozen en een mooi afgewerkt lint aan de lange stelen. U kunt ook kiezen voor rouwboeket Stoer dat als basis een stronk van seringen hout heeft. Verder heeft u de keuze uit diverse klassieke rouw- en troostboeketten.

Rouwboeket bestellen bij Afscheid met Bloemen?

Wilt u een rouwboeket bestellen bij Afscheid met Bloemen? Dan doet u dat heel eenvoudig online. Klik op het boeket van uw keuze, geef aan hoeveel rouwlinten u wenst en vermeld vervolgens het adres van het uitvaartcentrum of uw privéadres. Het rouwboeket betaalt u vervolgens via uw eigen vertrouwde bankomgeving. Vermeld bij uw bestelling altijd de aanvangstijd van de condoleance of uitvaartdienst, zodat wij uw bestelling op tijd kunnen afleveren.