Mijn werknemers hebben het vaak erg druk en dat brengt veel stress met zich mee. Daarom wilde ik als baas hen een keer verrassen met een bedrijfsmasseur. Deze masseur regelde ik via TripleEffect, die al sinds 1999 massages verzorgd door heel Nederland. Zo kwamen ze ook een middagje bij ons op kantoor om heerlijke stoelmassages te geven!

Relaxte werknemers en een tevreden baas

De bedrijfsmasseur verzorgt stoelmassages van 15 minuten, waar je zeer ontspannen en relaxed van wordt. Mijn werknemers konden dit wel gebruiken en hadden dit zeer zeker wel verdiend! Wij hebben met zijn allen namelijk onze targets van het afgelopen kwartaal ruim behaald en hier was ik natuurlijk enorm trots op. De vorige keer dat we zulke successen behaald hadden, gingen we met zijn allen uiteten op mijn kosten. Deze keer wilde ik iets originelers bedenken, dus kwam ik op stoelmassages uit. Ik vond dit echt een geniaal idee, want wie wil nou geen ontspannende massage? Mijn werknemers vonden het ook superleuk dat ze een massage kregen en een aantal mensen kwamen al naar me toe met de vraag of dit niet vaker kon als we onze targets weer zouden halen. Nou, dat kan zeker! Ik kan het echt iedereen aanraden om ook een masseur te boeken voor hun bedrijf.