Gister heb ik mijn haar laten knippen bij de Versatiliy Studio in Utrecht. Kapper Utrecht voldeed aan mijn eisen. Ik liep er namelijk langs en zag dat het druk was en het zag er netjes uit van de buitenkant. Het is juist een goed teken dat het druk was want dan kan je er eigenlijk al vanuit gaan dat het een goede kapper is.

Op afspraak geknipt worden kapper Utrecht

Bij deze kapper kun je op afspraak geknipt worden zag ik op de website. Ik heb even later het nummer gedraaid van de kapper uit Utrecht. Mijn verzoekdatum om te knippen werd goedgekeurd. Erg fijn want die verzoekdatum was op een vrijdag, de enige dag dat ik vrij ben ik de week. Fijn dat het werd goedgekeurd.

Gezellige kapster

Toen ik eenmaal voor de 2e keer langsliep was het ook druk .Dit keer liep ik niet alleen langs maar ging ik ook naar binnen voor mijn afspraak. Binnen merkte ik meteen dat er een leuk sfeertje hing. Zo werd ik verzocht om in de stoel plaats te nemen en er werd mij een drankje aangeboden. Naast het feit dat de kapster goed geknipt had, was het ook een erg aardige en gezellige kapster die wel van een praatje hield. Ik ben zeer tevreden en kom er zeker een keer terug!