Eergisteren heeft de klusser van klusbedrijf Amersfoort zijn laatste strijk met de kwast over de muur gedaan. De klusser kwam namelijk mijn muur in de woonkamer schilderen omdat er heel veel vlekken opzaten. De vlekken waren ontstaan door lekkages die in de lente hebben voor gedaan. De lekkage heb ik met een zwager van mij opgelost. Maar dan blijf je alsnog over met lelijke gele vlekken.

Vlekken moesten verwijderd worden

De vlekken moesten natuurlijk verwijderd worden. Ze konden niet zomaar verwijderd worden. Het kwam er gewoon op neer dat de muur opnieuw geschilderd moest worden. Voor die klus heb ik een klusbedrijf uit Amersfoort ingeschakeld. De klusser kwam na een telefoontje van mij al gelijk even kijken omdat het bedrijf toch in de buurt van mijn huis gevestigd is.

klusbedrijf amersfoort

Kijk uit op een mooie witte muur

 

Nu de klusser weer weg is en de klus is geklaard kijk ik vanuit mijn eettafel uit op een mooie witte muur. Wat was het lang geleden dat mijn muur zo wit was zeg! Ik ben tevreden over het bedrijf en kosten vielen mij ook nog wel mee. Zelf denk ik dat ik het bedrijf binnenkort weer een keertje ga bellen als ik de kamers van mijn zonen wil laten verven.