Vorige week heb ik mijn haar weer eens laten knippen. Om de 5 weken doe ik dat namelijk en meestal bij de zelfde kapper. Maar deze keer was de kapper waar ik meestal naar toe ging op vakantie en dus gesloten. Daarom ben ik daarna even op internet gaan zoeken voor een goede vergelijkbare kapper in Utrecht. Ik typte op Google in ´kapsalon Utrecht´ en als snel kwam ik bij een goed adresje uit. Namelijk bij haarstudio Utrecht. Deze kapper vond ik er op de site al aantrekkelijk uitzien.

Heb weer een frisse coupe

Die zelfde dag nog kon ik al geknipt worden bij kapsalon Utrecht toen ik belde. Ik ging langs en liet eerst mijn haren wassen. Na het wassen van mijn haren werd er ook een drankje aangeboden. Toen ik in de stoel ging zitten liet in mijn wensen weten. Uiteindelijk heeft de kapper heel netjes geknipt en heb ik weer een hele frisse coupe.

Hiermee kun je voor de dag komen

kapsalon Utrecht

ik vond het personeel van kapsalon Utrecht naar mijn mening erg aardig en ook de zaak zelf vond ik er erg sfeervol uitzien. Helaas is de kapper wel iets te ver rijden voor mij met de fiets, maar binnenkort als ik een auto heb, kom ik zeker weer een keer langs. Want deze kapper is erg goed in het knippen van verse kapsels waarmee je voor de dag kan komen.