Een tijdje geleden heb ik een nieuwe webshop genaamd Daamen Interieur ontdekt, daarop zijn prachtige Flos lampen aangeboden. Dat merk kende ik door een vriendin van mij. Zij had daar laatst een nieuwe product van besteld voor in haar slaapkamer. Zij vertelde dat het een speciaal model was. Via haar heb ik kennis gemaakt met het merk. Sinds dien wilde ik graag ook een interieurstuk bestellen voor in mijn huis. Mijn vriend en ik woonde nog niet zo lang in onze woning, dus het was nog een beetje kaal. Wij konden echt wel wat nieuwe verlichting gebruiken, zeker nu de winter eraan komt.

Flos lampen

Fijne verlichting

De Flos lampen op de webshop waren stuk voor stuk uniek. Alle modellen zijn net wat anders dan anderen en daarom vind ik dit merk zo leuk. Samen met mijn vriend kozen wij al eerst een model uit die op de grond hoort te staan. Het was een bol die vast zat aan een ijzeren poot. Het tweede model had een rechthoekige vorm. Als hij niet verlicht was, dan leek het net een gewoon accessoires. Dat vonden mijn vriend en ik heel erg leuk. Onze bestelling werd heel erg snel bij ons huis afgeleverd,