Wil jij je geld in gaan zetten op een bepaalde fonds, dan kan ik je de tip meegeven om dit alleen maar met de hulp van beheerd beleggen te doen. Zowel particulieren als zakelijke klanten weten allemaal dat hier soms grote sommen met geld mee bemoeit gaan en het zal jammer zijn om deze te verliezen. Natuurlijk is het altijd een grote gok, om de juiste fondsen uit te kiezen, maar daarvoor kan je een expert inschakelen. Deze expert is te vinden bij VACbekwaam en zij kunnen jou goed helpen met het maken van de juiste keuze.  beheerd beleggen

De juiste keuze

Als particulier wilde ik alleen maar fondsen nemen die zich bezig houden met groen investeren. Andere bedrijven kwamen bij mij niet in aanmerking. Om zelf dit soort bedrijven te zoeken is een hele klus en dan is het no de vraag of deze wel goed in de markt liggen. Omdat ik het risico niet aan durfde heb ik door middel van beheerd beleggen één en ander uit laten zoeken door een adviseur van VACbekwaam. Deze heeft alle bedrijven op een rijtje gezet en gekeken hoe deze het doen op de markt. Hieruit heb ik uiteindelijk een keuze gemaakt, een goede keuze wel te verstaan.