Voor de woning van mij in Amsterdam was ik al een hele tijd van plan om iets te gaan veranderen. Iets veranderen aan de inrichting. De muur die ik had was wel toe aan een nieuwe en schone afwerklaag. Dit omdat er veel gaten, schuurtjes en vlekken op zaten. Ik irriteerde me er enorm aan en dat was ook de reden dat ik opzoek ging naar een stukadoor in Amsterdam.

Zeer professionele stukadoorsstukadoor Amsterdam

De stukadoor voor mijn muur vond ik toen ik wat informeerde bij een buurman die onlangs ook zijn muur een beurt heeft laten geven. Hij vertelde me een hoop en ook dat ik het beste naar ADR stukadoor Amsterdam kon gaan. Hier had je volgens hem zeer professionele stukadoor die hun diensten zouden leveren voor een redelijke prijs.

Mijn complimenten

En dat klopte zeker! De muur is prachtig gestuukt en is weer zoals eerst toen ik net mijn huis kocht. De witte muur is nu een prachtige verrijking van mijn huis en ik ben er dan ook erg blij mee. De stukdoors van ADR hebben hun dienst zeer goed verricht. Ik ben trots op het bedrijf. Mijn complimenten voor de goed geleverde dienst!