Al een tijdje was ik op zoek naar een stage werktuigbouwkunde. Waar vind je nou zo iets? Ik vond het zelf erg lastig. Zeker omdat er vanuit mijn opleiding ook geen connecties waren waar ik terecht kon. Uiteraard begon ik mijn zoektocht op het internet. Er waren veel stages die niet voor mijn niveau geschikt waren. Totdat ik bij Stage-Werktuigbouwkunde.nl terecht kwam. Daar vond ik al snel super veel plaatsen waar ik in de juiste periode terecht zou kunnen. Het was ideaal omdat ik hier ook kon selecteren op mijn eigen niveau. Bij deze website kon ik mij gratis inschrijven en mijn CV uploaden. Verder kon ik nog vermelden wat mijn voorkeuren waren. Het meest ideale was nog wel dat zij voor mij ook aan de slag gingen met een geschikte plek te zoeken.

 

stage werktuigbouwkunde

Snel een stage werktuigbouwkunde gevonden

Door de samenwerking had ik al snel een stage werktuigbouwkunde gevonden. Het is een lastig vakgebied, maar deze website had alle mogelijkheden duidelijk vermeld staan. Op een gegeven moment werd ik door Stagemax (waar dit onderdeel van is) opgebeld. Zij lieten mij weten een leuke stageplek te hebben gevonden en vroegen mij of ik daar interesse in had. Toen heb ik gesolliciteerd en al een week later kon ik op gesprek komen! Kijk hier dus ook eens als je op zoek bent.