Ons bedrijfspand is altijd weer snel een zooitje. Omdat onze werknemers zelf af en toe wat opruimen is het soms ook weer netjes. Maar omdat het bedrijfspand groot is, is het elke dag eigenlijk wel nodig dat het schoon word gemaakt. Onze collega’s konden door de toenemende werkdruk het zelf niet meer aan op wat te gaan opruimen.

Schoonmaakbedrijf geïnformeerd

Daarom hebben we een hele tijd geleden tijdens een vergadering besloten om een schoonmaakbedrijf in te huren die op elke werkdag langs zou komen om schoon te maken. We hebben voor deze taak schoonmaakbedrijf Utrecht geïnformeerd. Zij vonden dit geen enkel probleem en zelfs fijn om te horen.

schoonmaakbedrijf Utrecht

Hopen dat ze nog lang komen schoonmaken

Nu we al weer een jaar verder zijn maakt het schoonmaakbedrijf Utrecht elke werkdag alles weer spik en span! Zo is het niet alleen wat papiertjes op ruimen maar ook grondig dweilen, de wc’s schoonmaken en noem maar op. Zelfs de afwas word voor ons meegenomen vanaf het kantoor naar de vaatwasser. Dit mag natuurlijk ook wat kosten maar dit bedrag hebben we er zeker voor over. Zo kunnen we ons nu nog meer richten op het werk. We zijn tevreden over schoonmaakbedrijf Utrecht en we hopen dat ze nog lang gaan schoonmaken bij ons.