Als groot productiebedrijf zal verschillende machines binnen je bedrijfspand hebben staan om de diverse producten te kunnen produceren. Door de jaren heen kunnen de onderdelen van deze productiemachines ernstig versleten raken. Denk bijvoorbeeld aan porositeit wat opspeelt! Om te voorkomen dat de machine al snel vervangen moet worden, kan het verstandig zijn om de machines regelmatig te onderhouden. Het slijpen van de onderdelen in combinatie met RVS polijsten kan je helpen bij het verlengen van de levensduur van machines.

RVS-finish

Ook voor particulieren kan RVS polijsten interessant zijn. RVS polijsten helpt consumenten bij het teruggeven van de glans en gladheid aan RVS voorwerpen.

Hoe worden grote machines onderhouden?

Machines kunnen op verschillende manieren onderhouden worden. Vaak wordt de porositeit tijdens het slijpen van de losse onderdelen aangepakt, door een klein laagje van het materiaal weg te nemen. Vervolgens kan het RVS gepolijst worden om de ruwheid van het materiaal na het slijpen te verminderen. Het is sterk aan te raden om zowel het slijpen, als het polijsten van RVS aan een gespecialiseerde partij over te laten. Op deze manier voorkom je dat onderdelen onnodig verder beschadigd worden tijdens het slijpen of RVS polijsten.