Ben je op zoek naar rijscholen in Nijmegen dan is de keus groot, zoek je een rijschool waarbij je zelf je eigen lessen kunt plannen dan moet je bij Tempo zijn. Een rijschool met al meer dan 30 jaar ervaring in Nijmegen en omgeving, een proefles is vrijblijvend en altijd gratis. Afgelopen jaren is de perfecte rijopleiding gerealiseerd, leerlingen kunnen hierbij zelf de rijlessen inplannen, de toets en het examen inzien, bijhouden van rijlessen en online betalingen doen.

Sinds 1987 al op de weg

rijscholen in Nijmegen

Voordat je een geldig rijbewijs hebt moet je een professionele opleiding volgen bij een gedegen rijschool. De individuele begeleiding in combinatie met de jarenlange ervaring geeft je de zekerheid voor een fijne opleiding. Oud leerlingen zijn zeer te spreken over onze manier van werken en de manier van rijopleiding. Omdat je een vaste instructeur hebt raak je al snel vertrouwd, ook de rustige manier van benaderen van de instructeur zorgt ervoor dat je snel leert.

Aangepaste rijlessen

Rijlessen

Tempo rijschool heeft ook als één van de weinige rijscholen in Nijmegen aangepaste rijlessen. Je herkent het wel, lessen gaat prima en foutloos. Maar zodra je examen moet doen slaat de faalangst toe en lukt het niet meer. Rijschool Tempo biedt hierbij maatwerk pakketten aan, hierbij zorgen de instructeurs dat je toch zeker en met plezier de weg op gaat ook al ben je onzeker. Deze instructeurs zijn speciaal gecertificeerd om lessen te geven met leerlingen die faalangst hebben of onzeker zijn.