Afgelopen week hadden we op de maandag allemaal een dag vrij. De kinderen hadden toevallig vrij gekregen van school en toen besloten ik en mijn man ook op die dag een vrije dag in te plannen. Dit deden we zodat we er is een keer een weekendje met het gezin op uit konden. We waren van plan om een weekendje naar de waddeneilanden te gaan. Nu met de maandag erbij kon dit iets langer zijn, wat we erg fijn vonden.

Mooie en vooral ruime auto

Maar er was nog 1 probleem voordat we konden vertrekken. Er moest namelijk nog een auto gehuurd worden. Voor deze taak heb ik mijn man op pad gestuurd die al vrij snel met goed nieuws thuis kwam. Hij vertelde me dat hij een hele mooie en vooral ruimte auto van het merk Scoda had weten te huren bij huurauto Rotterdam.

Top geregeld van het bedrijf

De huurauto van huurauto Rotterdamhuurauto rotterdam kon hij al gelijk meenemen naar ons huis. Wat we overigens echt top geregeld vonden van het bedrijf. Toen de auto bij ons huis stond konden we gaan beginnen met inpakken. Eenmaal onderweg met de auto ervaarde we dat het een hele fijne auto was om in te rijden en vooral ruim. We hebben uiteindelijk een top weekend gehad en hebben naast het eiland ook genoten van de auto!