Het afgelopen half jaar zijn we aan de slag gegaan met de inrichten van ons huis. We hebben namelijk ons huis net gebouwd en een inrichting was voor ons heel belangrijk. Het is namelijk wel je huis waar je je thuis moet voelen. We begonnen met de vloer die we wilde. We wilde een echte parket vloer die door een professioneel bedrijf gelegd zou worden.

Kiezen uit houtsoort, kleur en afwerking

Voor de parket vloer hebben we aan de deur geklopt bij parket Utrecht. Bij hun kun je kiezen uit houtsoort, kleur en afwerking. Dat was precies wat we zochten. Nadat we een vrijblijvend advies hadden gekregen werd voor ons duidelijk wat we precies voor hout wilde. We gingen uiteindelijk voor een hard houten vloer met een witte afwerking. 

Komen waarschijnlijk weer terugparket utrecht

Toen de vloer eenmaal was gelegd, werd ons vertrouwen wat we hadden in parket Utrecht bevredigd. Ze hebben ons bewezen dat ze echt heel goed zijn in het samenstellen en leggen van vloeren. Omdat we ook nog met de bovenverdieping aan de slag gaan komende zomer, komen we waarschijnlijk weer terug bij dit bedrijf. Ze hebben ons een goede dienst geleverd!