Het is een probleem waar mensen met een eigen kweekruimte vaker last van hebben: geurtjes in de kweekruimte. Dan wil je graag geurbestrijding realiseren. Eigenlijk is het ook logisch dat er bij het kweekproces luchtjes vrijkomen. Maar het is ook logisch dat je dit wilt tegengaan en dat kan met geurbestrijding middelen. Een reden van nare geurtjes kan zijn dat het met de ventilatie in de ruimte niet goed is gesteld. Nare geurtjes in een ruimte, bestrijdt die geurtjes. Alle producten die De Hobbykweker in huis heeft zijn kwalitatief goed en ze bezitten een degelijke prijs.

Mijn ervaring

Een vriend die ook een kweekruimte bezit had last van nare geurtjes en die had toen een keer een middel gekocht om dit te bestrijden. Een jaar later had ik last van nare geurtjes en vroeg ik mijn vriend waar hij het middel had gekocht om de nare geurtjes te bestrijden. Hij zei:’De Hobbykweker’ Ik ging daar hetzelfde middel kopen en voor ik het wist was de geur verdwenen. Top spul! Ik adviseer andere mensen dit bedrijf ook te benaderen en de webshop te bekijken.