Omdat ik onlangs mijn rijbewijs heb gehaald en heb gespaard voor een auto. Werd het eens tijd om een auto te gaan kopen. Ik was opzoek naar een mooie occasion in de buurt van mijn eigen woonplaats, namelijk Amersfoort. Omdat ik ergens in mijn achterhoofd nog wist dat er wel een aantal autobedrijven in Amersfoort zitten, ben ik gaan zoeken op internet onder de zoekterm occasions Amersfoort. Ik kwam uit bij autobedrijf Kelder. Ze verkopen er hele mooie en nette occasions voor een prima prijs.

Auto’s met een recent bouwjaar

In de showroom zag ik een mooie Volkswagen staan die ik eigenlijk al eerder op mijn verlanglijstje had gezet. Ik wist het eigenlijk meteen dat gaat mijn auto worden. Na overleg met de mensen van autobedrijf Kelder kwamen we tot een akkoord. Ik kocht de auto voor een redelijke prijs. Nu ben ik echt super blij met deze auto, ik heb er al veel plezier van gehad. Het is erg fijn dat er weinig kilometers op de stand staan en dan het bouwjaar redelijk recent is. Ik hoorde van een medewerker van occasions Amersfoort dat de meeste auto’s redelijk nieuw zijn en dat er weinig kilometers op de stand staan. Goede zaken. Want zo krijg je niet snel te maken met onverwachte problemen aan de auto. Dit omdat de auto’s een recent bouwjaar hebben.

Top personeel occasions Amersfoort

Het personeel van autobedrijf Kelder heeft mij op een uitstekende manier geholpen en geïnformeerd. Ik kan spreken van een goed en vertrouwbaar bedrijf. Indien ik ooit weer opzoek ga naar occasions in Amersfoort zien ze mij zeker terug!