Meditatie is iets waar ik nooit echt zo mee bezig was. Tot een goede vriendin mij overhaalde om eens mee te gaan naar een les. Zelf zat ik al een aantal maanden erg slecht in mijn vel en ik wilde het wel eens proberen. Volgens mijn vriendin werkt het namelijk ook erg goed als je je niet goed voelt en even de puf niet meer hebt voor de leuke dingen van het leven. Voordat ik met mijn vriendin ben meegegaan, heb ik mij verdiept in de website, nl.tm.org. Door de informatie die ik hier aantrof, voelde ik mij al snel begrepen.

Meditatie

 

Meditatie kan iedereen leren

Iedereen kan meditatie leren en ik heb echt ontdekt dat dit ook daadwerkelijk werkt. Ik slaap beter en voel mij stukke beter in mijn vel. Vanaf het moment dat ik al enige verbetering voelde, ben ik hiermee doorgegaan. En nu ben ik erg blij dat ik op aanraden van mijn lieve vriendin met haar ben meegegaan. Daarom wil ik dit delen met de lezer van dit blog. Want wanneer je jezelf in de weg zit en je weet even niet meer hoe je dit moet aanpakken. Probeer dan gewoon eens om te leren mediteren en ervaar wat dit met je doet.