Lekker geld verdienen door een bijbaan vanaf 19 jaar in Veldhoven te vinden. Het leuke aan werken is dat je hierdoor geld gaat verdienen, waarmee je leuke dingen kan gaan doen of kopen. Echter was ik niet zo handig met solliciteren en daarom was het mij nog niet gelukt om een leuke baan te vinden. Een buurjongen van mij wel, hij vertelde dat hij sinds kort aan het werk was gegaan bij de McDonald’s hier bij ons om de hoek. Ook vertelde hij mij dat er nog meer crewleden gezocht werden.

De tip van mijn buurjongen heb ik met twee handen aangepakt. Heel makkelijk heb ik hier een bericht heen gestuurd en niet veel later werd ik al uitgenodigd voor een gesprek. Dit gesprek verliep bijzonder goed en het gevolg was dat ik hier ook aan de slag kon gaan.

Ik heb een leuke bijbaan vanaf 19 jaar in Veldhoven gevonden

Eindelijk kan ik voor mijzelf ook een zakcentje gaan verdienen. Momenteel werk ik nu 4 uur in de week, maar in de zomervakantie ga ik deze uren zeker uitbreiden.

Mijn eerste werkdag was zeker spannend. Vooral omdat ik in een team kwam te werken die ik nog niet kende. Maar vanaf het eerste moment leek het wel alsof ik hier al jaren werkte.