Er zijn een hoop middelen die je kunnen helpen om van het roken af te komen. Het is moeilijk om te stoppen met roken maar mogelijk. Niet elk middel helpt echter even goed. Gelukkig is daar nog SmokeSmarter. SmokeSmarter verkoopt de beste e-sigaretten op de markt.

Groot aanbod

Wat is een e-sigaret?

Met een e-sigaret kun je elektronisch roken. Dat wil zeggen dat je niet echt sigarettenrook binnenkrijgt. De elektrische sigaret bevat een verbrandertje dat op stroom werkt en zo voor rook zorgt. Die rook kun je inademen en zo krijg je het gevoel dat je een echte sigaret aan het roken bent. Het is daarom een goede tussenstop voor je helemaal stopt met roken want het is minder schadelijk dan normale sigaretten. Je kunt bovendien gemakkelijk nicotine afbouwen. De e-sigaret vul je met een speciale vloeistof. Dat noemen we e-liquid. Er zijn heel veel verschillende soorten e-liquid: met of zonder nicotine, met of zonder smaakje en met verschillende sterken. 

Verslavend

Waarom een e-sigaret?

Het stoppen met roken heeft twee componenten. Je moet namelijk afkicken van de verslaving van nicotine maar je moet ook afkicken van de verslaving aan de handeling zelf. Dat noemen we de mentale verslaving en het is minstens zo zwaar om mee te stoppen. Als je een e-sigaret gebruikt om te stoppen met roken dan hoef je die twee componenten niet tegelijk aan te pakken. Je kunt eerst afkicken van de nicotine terwijl de handeling zelf nog mogelijk is.