Eindelijk! Ons huis is klaar nadat we heel lang opzoek zijn gegaan om ons huis in te richten. We hebben ons huis een half jaar geleden gekocht en vervolgens volledig naar onze smaak ingericht. Dit dankzij een paar mooie meubels en gordijnen etc. Maar dat niet alleen. We hebben de ´´puntjes´´ op de i gezet door middel van de juiste accessoires in huis te halen.

Op de webshop was het meteen raak interieur webshop

Deze accessoires hebben we niet bij de IKEA of een vergelijkbare winkel gehaald. We hebben de accessoires gehaald bij Tdecosfeer. We vonden deze interieur webshop door wat te zoeken naar huisinrichting. Toen we op de webshop terecht kwamen was het meteen raak en wisten we dat we zeker een aantal leuke accessoires gingen vinden.

Waarschijnlijk weer een bezoekje aan interieur webshop

En inderdaad, die accessoires hebben we gevonden. We hebben een paar leuke vazen en sfeerlichten weten te vinden. Deze hebben we vervolgens, na een snelle levering van 2 dagen, in ons huis geplaatst. Het is prachtig. Ons interieur ziet er nu tip top uit en we genieten er elke dag van. Voor de inrichting van andere ruimtes in ons huis brengen we waarschijnlijk weer een bezoekje aan de  interieur webshop.