Een aantal maanden geleden heb ik de bovenkant van mij huis laten maken, omdat er een lek in zat. Helaas heb ik ontdekt dat het lek weer open is gegaan en daarom heb ik het Dakdekkersbedrijf in Barneveld gebeld. Een vrouw met een vriendelijk stem nam op en vroeg of zij mij ergens mee kon helpen. Ik legde aan haar uit dat er een andere onderneming mijn lek had gemaakt, maar het nu al weer kapor was. Daarom was ik opzoek naar een nieuwe onderneming die beter was in het repareren van de bovenkant van een huis. Zij vertelde mij dat ik aan het juiste adres was, omdat zij een heel goed team werknemers had die zij vandaag nog kon langs sturen.

Dakdekkersbedrijf Barneveld

Erg tevreden

Het team van het Dakdekkersbedrijf in Barneveld stond een half uur later al op mijn stoep. Wij gingen eerst allemaal even naar binnen om een kop koffie te drinken. Daarna wees ik de mannen waar het probleem precies zat. Zij gingen snel te werk en binnen een mum van tijd was alles goed gerepareerd. Ik bedankte het hele team voor hun harde werk. Ik raad deze onderneming aan iedereen aan omdat zij betrouwbaar zijn en hun klussen goed uitvoeren.