Woon jij in Waalwijk en is het tijd om je interieur eens een nieuwe uitstraling te geven? Interieuradvies in Waalwijk heb je zo gevonden, maar niet elk advies is even goed. Het vinden van iemand met dezelfde smaak en goed inzicht is lastig. Een aantal interieurtrends die nu zeker hot zijn en waar je op moet letten vind je hier.

interieuradvies waalwijk

Planten mogen (of moeten) weer

Een plant in huis staat niet alleen fantastisch. Het is ook nog gezond om kamerplanten in je huis te zetten! Ze zuiveren namelijk de lucht in je huis dus je ademt puurdere zuurstof in. Bovendien hebben planten een positieve invloed om je gemoedstoestand. Gezien je al voor een paar euro een plant hebt, kun je er lekker veel neerzetten. 

Zorg voor een paar opvallende items

Een heel huis vol kleur kan een beetje overdreven zijn. Maar alles grijs en saai is ook weer niets. Het beste kun je kiezen voor een aantal opvallende items, zoals een mooi schilderij of een echt knallende sofa. Dit kun je dan aanvullen met meer neutrale meubels en decoratie. Zo houd je het ook goedkoper want opvallende items zijn vaak ook erg duur.