Vorige week woensdag ben ik een dagje uit geweest met mijn beste vriendin. We gingen lekker winkelen in Vianen en hebben veel gelachen. Toen de middag naderde kregen we na dat vele lopen opeens veel trek. We hadden geen zin in friet of iets in die richting. We wilde eigenlijk lekker en goed lunchen.

Broodje en de soep zeer smaakvol

Toen we een straatje inliepen kwamen we bij lunchroom Vianen terecht. Vanaf buiten oogde het al erg mooi en zag het er als een gezellige lunchroom uit. Eenmaal binnen werden we snel voorzien van een drankje en kregen we de menukaart. Mijn en vrienden en ik kozen voor een wald broodje met gezonde vulling. Het broodje smaakte heerlijk en je proefde ook dat alles vers was bereid. Ook gingen we voor de soep van de dag die écht lekker was. We konden na de lunch met een goed gevulde maag weer verder op stap in Vianen. lunchroom vianen

Vianen leuk en pittoresk stadje

Omdat we zelf uit Utrecht komen is deze lunchroom zeker voor herhaling vatbaar. Ook vinden we het stadje Vianen heel leuk en vooral pittoresk. We gaan dit stadje nog zeker eens bezoeken en dan gaan we ook zeker weer lunchen bij lunchroom Vianen. Ons hebben ze niet teleurgesteld!