Gister heb ik een aantal ringen die ik thuis nog had liggen in mijn sierradenkast ingeleverd bij goud inkoop Breda. Ik leverde de ringen in omdat ze voor mij geen betekenis hebben en omdat ik ze toch nooit droeg. Ik maakte de beslissing om ze in te leveren toen ik eventjes rondkeek in de sierradenkast. Ook kon ik wel een leuk bedrag gebruiken voor wat nieuwe kleren.

Kreeg een bedrag van rond de 100 euro

De ringen leverde ik in bij de juwelier. Ik kreeg er een totaal bedrag voor van rond de honderd euro. Erg blij was ik daarmee want zo kon ik een leuke jurk scoren bij de kledingwinkels in dezelfde straat. Ik vond de service die goud inkoop Breda leverde aan mij erg goed. De medewerker was erg aardig en wist veel van goud af.

Nog maar eens een keer de kast in duiken

goud inkoop breda

Nu het inleveren van de ringen een groot succes was ben ik van plan om nog maar eens een keer te kast in te duiken thuis. Ik ga dit doen omdat ik nog wel een jurk zou willen hebben. Ook is het mooi meegenomen om wat sieraden in te leveren die ik toch nooit meer gebruik.