Mijn dochter weet niet van ophouden als ze iets echt leuk vind. Ze zeurt al de hele week dat ze van die Primabase schoenen wilt hebben. Omdat ze toch al nieuwe schoenen nodig had ging ik met haar naar de stad. In de eerste winkel was het meteen raak. Daar stonden ze dan de Primabase schoenen en ja ik moet wel toegeven dat ik schrok van het prijskaartje. Ik heb mijn dochter de schoenen maar even laten passen en vertelde haar dat we nog even rond gingen kijken.

Goedkoper

Mijn dochter was teleurgesteld dat ze de schoenen niet had gekregen. Ik heb even het merk opgezocht op het internet, en ja hoor! Dezelfde schoenen waren in de aanbieding bij Van Bommel. Gelukkig hebben we even gewacht met het kopen van de schoenen. prima-base-30509-thumb-09-v2

Ik heb de schoenen stiekem besteld toen we thuis kwamen. De volgende dag toen mijn dochter naar school was kwamen de schoenen binnen. Op het moment dat ze thuis kwam zag ze de schoenen al op tafel staan. Ze wist gelijk wat het was en was hartstikke blij.

Gelukkig heb ik nog even online gezocht naar de schoenen en kwam ik op deze mooie deal uit en heb ik haar toch nog blij kunnen maken!