Ik vind het erg belangrijk dat ik stevige schoenen draag. Dit omdat mijn voeten niet bepaald meewerken en ik geen zin heb om nog meer klachten te krijgen. Doordat ik hoognodig aan het zoeken ben naar nieuwe schoenen wilde ik maar al te graag Gabor enkellaars zien te vinden. Deze schoenen kan ik namelijk zowel zakelijk als privé dragen!

Door te zoeken in de stad hoopte ik het daar te vinden, helaas was dit niet echt succesvol waardoor ik zonder schoenen naar huis kon. Mijn vriend had een geniaal idee aangezien hij had gezegd of dat ik geen schoenen via het internet vinden kan. Zo ben ik diezelfde avond nog wezen  zoeken op het internet in de hoop ik het daar te vinden. Uiteindelijk terecht gekomen op de website van Durlinger waar ik mijn laarsjes gezien had!

logo (1)

Deze heb ik dan ook meteen besteld aangezien ik geen zin had om nog langer te moeten zoeken naar goede schoenen. Mijn vriend wilde ook nieuwe schoenen en deze heeft hij ook bij hun gezien in het assortiment. Heerlijk aangezien we nu beide nieuwe schoenen hebben voor een zeer aantrekkelijke prijs.