Fleece trui bordurenFleece trui borduren is een hele goede optie wanneer jij wilt dat jouw personeel zichtbaar is voor (mogelijke) klanten. Ik heb een eigen winkel met planten en daarvoor was ik op zoek naar nieuwe bedrijfskleding. Eigenlijk had ik geen flauw idee wat het handigste was, dus dit heb ik toen aan mijn medewerkers gevraagd. Zo ben ik er toen ook achter gekomen dat veel mensen het in de winter vaak koud hadden. Om die reden ben ik toen gaan kijken naar shirts die warmer zouden zijn. Normaal hebben zij namelijk een jasje over hun eigen kleding aan, maar het is natuurlijk beter om maar 1 ding aan te hoeven.

Laat hier jouw fleece trui borduren

Zo ben ik ook op het idee gekomen of fleece truien te laten borduren. Dit heb ik laten doen door Van Dongen Met De Kroon. Hier had ik in het verleden al hele goede ervaringen mee gehad, dus ik had geen reden om naar een ander bedrijf op zoek te gaan. Deze keer ben ik weer onwijs te spreken over de kwaliteit die zij afleveren. Het een is nog beter dan het ander, dus ik kan hen jou ook zeker aanraden. Neem ook eens een kijkje op hun website voor meer informatie!