Voor het bedrijf dat ik heb, eigen makelaar, ging ik een aantal jaren geleden opzoek naar bedrijf dat websites maakte. Ik vond een goed bedrijf voor de website en heb vervolgens aan hun het werk overgelaten. Ze vroegen me om zelf de inhoud te typen van de website. Nu jaren verder vond ik de inhoud, als ik ging vergelijken met andere websites, niet goed genoeg. Vooral om dat de tekst saai was en niet pakkend genoeg voor de klant.

Ze konden ook de inhoud van de website regelen

Voor de nieuwe inhoud ging ik naar het bedrijf ´´Feste´´ dat alles doet op het gebied van webteksten. Na eventjes wat gelezen te hebben op de website van het bedrijf, zag ik dat ze ook de inhoud van bijvoorbeeld een website kunnen regelen. Ik twijfelde niet om contact met hun op te nemen en hun vervolgens mijn webteksten te laten schrijven. Tijdens het telefoongesprek, dat ik met hun voerde, werd ik uitgenodigd voor een gesprek om alles is even goed onder de loep te nemen.

Heldere webteksten laten schrijven goed voor de omzet

Nadat het gesprek was gevoerd, en ik de informatie over mijn bedrijf had gegeven, gingenwebteksten laten schrijven ze aan de slag voor mij. Na een korte week stond er al een hele mooie lap tekst voor mij klaar. Ik ging de webteksten eerst zelf lezen en merkte meteen al dat de tekst erg pakkend was en vooral helder. Nu de webteksten op mijn site staan zie ik een verschil in het aantal klanten dat ik binnensleep. Het komt er dus op neer dat webteksten laten schrijven door Feste vrijwel zeker kan leiden tot een betere omzet.