Zoek jij een geschikte traprenovatie in Den Bosch? Dan raad ik je aan om eens op de website van downstairs.nl te kijken. Dit bedrijf beschikt namelijk over de juiste kennis en ervaring op dit gebied. Overigens weten zij ieder project perfect af te sluiten en hier weet ik alles van! Zij hebben bij ons dit ook weten te realiseren en tot op de dag van vandaag ben ik blij dat wij deze stap hebben genomen.

traprenovatie Den Bosch

Verhuizing achter de rug

Zelf hadden wij net onze verhuizing achter de rug. De dozen waren uitgepakt en alles stond gelukkig weer zoals het hoort. Pas op dat moment begin je de kleine dingen te zien wat er nog aangepakt moet worden. Nou ja, de grote dingen ook hoor. Alleen hadden wij op dat moment niet  voldoende budget om alles in een keer aan te pakken. Dit gaan wij verspreiden over een periode om het niet al te zwaar te krijgen.

Als eerste wilde wij de trap aan gaan pakken. Zelf had ik al de  voorhand genomen om er een bedrijf aan te pas laten komen. Mijn man was hier gelukkig volkomen mee eens en zodoende zijn wij op de bovenstaande website uitgekomen.