Geweldig, dat de mogelijkheid bestaat om een mooie feestzaal te huren in Tilburg. Onze dochter is vorige maand 18 jaar geworden en dit hebben wij groots gevierd. Normaal zouden wij zoiets thuis vieren, maar deze keer kwamen er zoveel mensen, dat wij dit niet in ons huis kwijt konden. Tevens wilden wij er ook van kunnen genieten en daarom hebben wij besloten om een ruimte bij Café Bet Kolen te reserveren. Voordeel is dat hier wel 30 tot wel 200 personen in passen en wij verder geen omkijken hebben naar de hapjes en de drankjes.  feestzaal huren Tilburg

Meer dan 100 feestgangers

Wij hebben een zeer grote familie, maar dat er op de verjaardag van onze dochter zoveel mensen kwamen, hadden wij niet verwacht. Normaal als je een feest viert zeggen vaak veel mensen af, maar deze keer niet. Gelukkig is het bij Café Bet Kolen geen probleem als er meer mensen komen. De feestzaal die wij huren in Tilburg is door middel van schuifpanelen afgezet. Hierdoor is het mogelijk om de ruimte groter of kleiner te maken.

Al met al hebben wij een bijzonder mooie dag gehad. Dit hebben wij te danken aan de geweldige service van de medewerkers van dit café. Zeker de moeite waard om hier vaker heen te gaan.