Ecco dames sneaker wilde ik graag hebben voor dat ik op vakantie ging. Dit merk ken iedereen natuurlijk wel. Zoals jullie dan ook wel weten is dat dit merk schoen van hoge kwaliteit is. Omdat ik een wandel vakantie ga houden, wist ik dat ik op deze schoenen zeker een aantal kilometers rustig op kan lopen. Op de website van Shoetime zag ik de schoenen die ik graag wilde hebben. De prijs viel mij ook erg mee en besloot dan ook om de schoenen te bestellen bij dit bedrijf. Het betalen ging ook nog eens gemakkelijk en snel via iDeal.

Ecco dames sneakerEcco dames sneaker waren sneller geleverd dan ik had verwacht

Binnen twee dagen had ik mijn schoenen al thuis geleverd gekregen, die ik bij Shoetime had besteld. Natuurlijk deed ik deze schoenen meteen passen want ik had de mogelijkheid om het anders te retourneren. Deze schoenen zaten als gegoten en ik kon de schoenen eerst even rustig inlopen. Dankzij de snelle levering van dit bedrijf ben ik zo enthousiast hier over. Natuurlijk ook over de keuze’s die je heb bij deze onderneming. want naast Ecco dames sneaker, hebben zij ook schoenen van andere bekende merken. Het is zeker een kijkje waard.