Graag wil ik ons geslaagde themafeest idee delen met de lezer van dit blog. Omdat het erg belangrijk is als ondernemer dat je het harde werken van je personeel zo af en toe eens beloond, heb ik besloten om dit eens groots aan te pakken. Voorgaande jaren verzorgde ik altijd een grote barbecue in de werkplaats, wat overigens altijd gezellig was, maar nu wilde ik iedereen even extra verrassen. Hiervoor ben ik het internet eens gaan raadplegen en toen stroomde de ideeën binnen. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de “swinging piano party” 

 

themafeest idee

Een adres om te onthouden

Met dit themafeest idee hebben wij allen een onvergetelijke avond gehad. Er is erg veel afgelachen en de gekste verzoeknummers kwamen voorbij. Op de foto’s is ook terug te zien hoe een ieder het naar zijn zin had. Dit bedrijf hanteert aantrekkelijke prijzen voor een onvergetelijke avond. Omdat je hier ook vee keuze mogelijkheden vindt, zal ik dit bedrijf voor een volgend feest (of dit nu zakelijk is of privé) beslist weer benaderen. Daarom heb ik besloten dat deze aanrader niet op dit blog mocht ontbreken. Het is zeker de moeite waard om eens op de website te kijken en je zal al snel zien wat ik bedoel.