Een wandeling maken in het bos zit er helaas niet meer in voor mij. Sinds dat ik weet dat ik last heb van hielspoor baal ik als een stekker. Ik liep namelijk iedere dag een wandeling in het bos. Even genieten van de rust en de ruimte om mij heen. Samen met mijn partner deed ik dit iedere dag, totdat ik onwijs veel last kreeg in mijn voet. Alsof er iemand met naalden aan het prikken was, dan kun je ongeveer wel nagaan hoe pijnlijk het is. Hierdoor heb ik besloten om geen wandeling meer te maken, echter is dit geen oplossing voor mij natuurlijk.

hielspoor

Andere oplossing gezocht wat werkt!

Uiteindelijk ben ik op het internet gaan zoeken naar een oplossing wat werkt! Ik wilde namelijk niets liever dan van de pijn af te komen. Dankzij mijn zoektocht op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Footlogics. Dit bedrijf geeft een ieder de oplossing om van deze klachten af te komen! De zooltjes die dit bedrijf verkoopt zijn perfect. Dit kan ik je garanderen aangezien ik ze ook heb gekocht en daarna geen klachten meer heb gehad!