Ben je op zoek naar hulp bij schulden Rotterdam, omdat je in de  loop van de aren schulden hebt opgebouwd en hier maar lastig vanaf komt? Dan is NCM Bewindvoering de oplossing voor jouw situatie. Dit bedrijf kan namelijk erg veel betekenen op het gebeid van een passende oplossing vinden voor het financieel probleem van de klant. 

Wat houd de hulp van NCM Bewindvoering precies in? 

Bij NCM Bewindvoering zal je van start gaan met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zal de situatie en het financieel probleem in kaart worden gebracht. Tijdens deze intake zal er ook direct een budgetplan door het bewind worden opgesteld. Na de intake zullen alle instanties die te maken het hebben met de schulden van de klant ook direct op de hoogte worden gesteld. 

Hulp bij schulden

Privacy is erg belangrijk bij NCM Bewindvoering

Bij NCM Bewindvoering is de privacy van de persoonlijke gegeven van de klant erg belangrijk. Daarom zal het bewind hier ook altijd erg zorgvuldig mee omgaan. Kortom NCM Bewindvoering kan jouw uitmare goed helpen bij hulp bij schulden Rotterdam. Neem eens een kijkje op de website voor meer informatie of neem gemakkelijk telefonisch of per email contact met het bedrijf op.