Onze organisatie, een goede doelen organisatie voor zwervers in Nederland, had al een lange tijd een slordige administratie. Omdat wij een kleinschalig bedrijf zijn hebben we geen medewerkers beschikbaar om de taak van de administratie op zich te laten nemen. Hiervoor moesten we het toch echt hoger op gaan zoeken. Het kwam er op neer dat we opzoek moesten gaan naar een boekhouder.

Geen andere keus

Ook al was ons budget hiervoor niet zo hoog, we hadden geen andere keus dan een boekhouder te zoeken. Want zo ging het niet langer. De administratie werd namelijk een enorme puinhoop. Het zoeken naar een boekhouder ging redelijk. We kwamen namelijk al vrij snel op het pad van een goede boekhouder. Onze keuze viel op boekhouder Zeist.

Boekhouder Zeist gaf ons handig advies mee

De boekhouder uit Zeist heeft ons 4 maanden voorzien vaboekhouder Zeistn geordende administratie. Ook heeft onze boekhouder het een en ander uitgelegd over hoe we het de volgende keer op makkelijker orde kunnen houden. Ook zijn we opzoek gegaan naar administratieve medewerkers voor ons bedrijf. Want steeds een boekhouder inhuren wordt op een gegeven moment te duur.