Als jij een fan bent van sauna aanbiedingen, hoef je niet verder te zoeken want Thermen Nijmegen biedt uitkomst. Dit prachtige wellnesscomplex biedt de rust en ruimte die je nodig hebt. Het bevindt zich in de prachtige bosrijke omgeving van Limburg en het heeft bijna alle denkbare mogelijkheden op sauna- en wellnessgebied. Neem meteen een kijkje op de website voor meer informatie en om te reserveren.

Genieten

Voordelig genieten met de sauna aanbiedingen

De sauna is niet alleen heerlijk, maar onderzoek toont ook uit dat regelmatig saunabezoek goed voor je gezondheid kan zijn. Het is goed voor je weerstand en kan ziekte voorkomen. Dus ga naar de sauna om de griep te voorkomen. Daarnaast is het bewezen dat als je regelmatig een ontspanningsmoment creëert zoals een wellness behandeling, je lekkerder in je vel zit, je beter functioneert en dat je positiever in het leven staat. Daarnaast is het heerlijk om naar de sauna te gaan, dus wie wil dat nou niet? Helemaal als het met korting kan bij Thermen Nijmegen.

Arrangementen

Arrangementen

Als je een heerlijk dagje wilt genieten, bieden de arrangementen een echte uitkomt. Het is mogelijk om zelfs een eigen arrangement samen te stellen als je hiervoor in bent. In dit geval maak je een keuze uit behandelingen en krijg je meer dan 20% korting op je behandelingen. Ben je doordeweeks beschikbaar? Kies dan het midweek arrangement. Hiermee kun je een hele midweek genieten van de faciliteiten tegen een sterk gereduceerd tarief.

Reserveren en openingstijden

Reserveren kun je eenvoudig en snel via de website doen, maar als je liever een telefoontje pleegt staat de Thermen Nijmegen ook altijd voor je klaar. Ook als je vragen hebt, kun je eenvoudig via de website of telefoon contact opnemen. Natuurlijk kun je ook via de mail contact opnemen. De openingstijden van het resort zijn van maandag tot donderdag en zondag tussen 11-23 uur. Vrijdag en zaterdag van 11-24 uur.