Voor een zelf georganiseerd tuinfeest bij mijn oom in de tuin was zelf het feest aankleden helaas niet genoeg. Dit kwam omdat het feest zich zo had uitgebreid dat ik zelfs een vergunning ervoor heb aangevraagd. Omdat het zo’n groot feest was geworden moet je het uiterlijk van het feest ook groter en beter maken. Daarom heb ik iemand op pad gestuurd voor een oplossing.

Persoon ging opzoek naar aankleding festivals

De aangewezen persoon ging opzoek naar ‘aankleding festivals‘ en kwam al snel met een oplossing voor het probleem dat ik had; een saai aangekleed tuinfeest. Ik heb samen met de aangewezen persoon gekeken naar de website van Decodel-utrecht.nl . Ik zag meteen dat zij echt veel verstand hebben van een feest sfeervol maken.

Leuke ideeën en leuk verwerkt in de aankleding aankleding festivals

Na een telefoontje te hebben gepleegd met Decodel werden we uitgenodigd voor een gesprek. Bij de vestiging van Decodel zijn er veel ideeën opgekomen waar ik heel erg blij mee was. Ik wist namelijk dat mijn feest echt een uitblinker ging worden. Aankleding van festivals of feesten kan op een hele mooie manier verwerkt worden. Ze maakten namelijk gebruik van schemerlampen en hele leuke rare voorwerpen. Het resultaat was echt prachtig! Ik keek zelf uit over een tuin met overal leuke lampjes en voorwerpen in de bomen. Het thema was dan ook ‘Tuinfeest’ en dit zag je zeker terug in de aankleding.